0 favorieten
Afstand vanaf Utrecht: 777 km
 
Logo

Camping Don Quijote

Periode

Van: Onbekend Tot: Onbekend

Contactgegevens

Camping Don Quijote

Vía Herculea, 30
43893 - Barcellona

Over Camping Don Quijote

We zijn in Altafulla, een van de meest strategische punten van Tarragona, in Catalonië, in het hart van de Costa Dorada, in de buurt van de steden Barcelona, ​​Tarragona, Salou, Cambrils en Reus, en de belangrijkste plekken van attracties de Costa Dorada, zoals Universal Port Aventura, Rio Leon Safari, Aquapark, etc.

Slechts een paar tientallen meters, kunt u een bezoek aan de ruïnes van een van de belangrijkste Romeinse villa's van Tarragona aan de Costa Dorada, genaamd "Els Munts", en slechts een paar meter, kunt u genieten van een van de beste stranden van Altafulla in de hart van de Costa Dorada. Er zijn andere campings in Tarragona, maar niet zo dicht bij zulke belangrijke Romeinse villa's.


Op Camping Don Quijote in Altafulla bieden wij u alle comfort die u kunt verwachten, samen met de beste tarieven (zie de sectie). We bieden ook belangrijke seizoens- en groepskortingen.


Onze camping is rustig en beschikt over een gezinscamping, ideaal voor het zomerseizoen of voor een rustige vakantie in Altafulla, op 200 meter van het strand. Het heeft terrassen en is zeer bosrijk, zeer geschikt voor gezinnen.

Lees verder

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"

Geef je mening

Meningen

Beoordeel deze camping.

Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"

Geef uw mening over Camping Don Quijote

Waardering Zeer slecht Uitmuntend n.v.t.  
Algemeen (verplicht)  
Omgeving  
Sanitair  
Activiteiten  
Zwembad  
Kindvriendelijk  
Staanplaatsen  
Prijs/kwaliteit