0 favorieten
 
Logo

Vrhpolje (vh. Pouletov)

Periode

Van: Onbekend Tot: Onbekend

Contactgegevens

Vrhpolje (vh. Pouletov)

Vrhpolje 42
5271 - Vipava

Meningen

Beoordeel deze camping.

Algemeen 7 7
Omgeving 8 8
Sanitair 8 8
Activiteiten 1 1
Zwembad 0 0
Kindvriendelijk 4 4
Staanplaatsen 7 7
Prijs/kwaliteit 7 7
Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"

Geef uw mening over Vrhpolje (vh. Pouletov)

Waardering Zeer slecht Uitmuntend n.v.t.  
Algemeen (verplicht)  
Omgeving  
Sanitair  
Activiteiten  
Zwembad  
Kindvriendelijk  
Staanplaatsen  
Prijs/kwaliteit  

"Tom Van Gelder"

3
6.8
13:54

Prima kleine camping, midden in een dorpje omgeven door wijngaarden en heuvelruggen. Uitstekend panorama elk moment van de dag, ruime plekken. Prima ontvangst door de familie Kobal.

Een uitstekend adres voor wie West-Slovenië (de kust, de grotten, de wijnheuvels, Ljubljana, Lipica, Hrvastlje en heel wat kleinere bergketens) wil bezoeken. Ook Italië en Istrië zijn niet ver weg en je hebt er de rust die je daar alvast niet aantreft. Ondanks dat er maar een beperkt aantal douches en wc's zijn slaagt de familie er in om het steeds net te houden, hoe druk het ook is.

En ja, zoals elders al geschreven...de kerkklok luidt en op het speelpleintje achter de camping komt de jeugd sporten en hangen, maar dat waren wij na één dag gewend. Het is ook niet dat er altijd lawaai is, toch zeker niet voor wie Vlaamse of Nederlandse (voor)stedelijkheid gewoon is.
Voor ons was Kamp Vrhpolje een absolute topper in een topland dat alle vakantiegeneugtes heeft die je ook aantreft in die veel bekendere landen als Frankrijk, Spanje, Italië of Oostenrijk.

Camping is prijs/kwaliteit eveneens een aanrader. Het kan in het Vipavadal wel hard waaien, maar dat houdt de temperatuur draaglijk.

Algemeen 9 9
Omgeving 10 10
Sanitair 10 10
Kindvriendelijk 8 8
Staanplaatsen 8 8
Prijs/kwaliteit 9 9

"Steven"

2
4.6
10:40

Een camping met prachtig uitzicht op de wijnvelden en de heuvels rondom. Kleinschalige camping, vriendelijk ontvangst door de eigenares. Netjes en schoon sanitair. Wij kwamen echter tot twee onaangename verrassingen, die we niet waren tegengekomen in de recensies op internet. Allereerst staat er naast de camping een kerk die ’s ochtends om 7 uur lange tijd hard luidt. Ten tweede ligt het veldje aan de ene kant aan een weg waar al het landbouwverkeer langs komt en aan de andere kant aan een basketbalpleintje dat tot 22uur verlicht is en dus de ontmoetingsplek voor jongeren met (cross)motoren. Wij hebben hier geen rustige nacht gehad en zijn de volgende dag alweer vertrokken. Voor mensen die voor de omgeving komen wellicht wel een leuke uitvalsbasis, want er is prachtig veel natuur.

Algemeen 7 7
Omgeving 9 9
Sanitair 9 9
Staanplaatsen 6 6
Prijs/kwaliteit 6 6

"AvGeemert"

0
0
22:20

Sorry Nina de tarieven weet ik niet meer .Maar het was zeker niet duur groetjes Arie v Geemert
Adresgegevens

Straat en huisnummer Vrhpolje 42
Postcode 5271
E-mailadres kampvrhpolje@gmail
Website Vrhpolje (doet het niet altijd)
Telefoonnummer +386 41387514
Aantal sterren onbekend

Algemeen 0 0

"AvGeemert"

3
6.3
20:28

Het is er gewoon super goed vertoeven daar .Meer is er niet aan te vullen op de andere meningen.

Algemeen 10 10
Omgeving 10 10
Sanitair 10 10
Staanplaatsen 10 10
Prijs/kwaliteit 10 10

"Roeland en Cindy"

4
7.5
13:05

We hebben 3 weken door Slovenië getrokken met de rugzak en een klein tentje en aardig wat campings gezien. Deze camping staat bovenaan!! De camping is klein en knus. Nadat ons tentje stond hebben we een pizzariaatje in het dorpje bezocht. Lekker gegeten, waarna we terug bij de tent een dienblaadje met daarop twee glazen en een karafje wijn als welkomstdrankje kregen van Karolina! Wat een welkom!! 's Avonds lekker bij de tent gezeten en genoten van dit drankje. Proef ook zeker de kersenlikeur 'Visnjev liker' dat Karolina haar vader maakt. Hier hebben we een flesje van gekocht. Het sanitair hebben we nergens schoner gezien. Het dorp Vipava is leuk om te zien en het ligt centraal in Slovenië, dichtbij mooie gebieden en bezienswaardigheden. De hoofdstad Ljubljana ligt op 40 minuten rij afstand en is zeker een bezoek waard, heel gezellig!

Verder hebben wij in Slovenië de Triglav (hoogsteberg) beklommen (denk eraan dat je een kettersteigset meeneemt) en gekanood over de Kolpa, langs de Kroatische grens. We zijn bij de Adriatische kust geweest, maar werden daar door de grote hoeveelheid toeristen niet heel gelukkig. Verder hebben we Bled en Lipica aangedaan. Reizen met het openbaar vervoer in Slovenië is goed te doen. Een heerlijke vakantie gehad!

Algemeen 10 10
Omgeving 10 10
Sanitair 10 10
Kindvriendelijk 10 10
Staanplaatsen 10 10
Prijs/kwaliteit 10 10

"marie jose en stef backx"

4
8.8
19:04

We hebben hier bijna n week gestaan. De verzorging is perfect. Zeer vriendelijke mensen. Alles superschoon en altijd een vers bloemetje op de wastafels en n welkomstdrankje, met n rondje voor de rest. Carolina, de dochter kan goed engels en probeert iedereen zo goed mogelijk te helpen. Ze doen er werkelijk alles aan om de camping zo goed mogelijk te runnen. Er goed bevallen. Prima uitvalsbasis voor afriaische zee, postonja en diverse oude stadjes en natuur.

Algemeen 10 10
Omgeving 10 10
Sanitair 10 10
Activiteiten 10 10
Kindvriendelijk 10 10
Staanplaatsen 10 10
Prijs/kwaliteit 10 10
Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"