0 favorieten
Afstand vanaf Utrecht: 855 km
 
Logo

Camping Turul

Periode

Van: Onbekend Tot: Onbekend

Contactgegevens

Camping Turul

Dj764 Nr. 8
417410 - Remetea

Meningen

Beoordeel deze camping.

Algemeen 9 9
Omgeving 8 8
Sanitair 9 9
Activiteiten 0 0
Zwembad 0 0
Kindvriendelijk 8 8
Staanplaatsen 9 9
Prijs/kwaliteit 9 9
Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"

Geef uw mening over Camping Turul

Waardering Zeer slecht Uitmuntend n.v.t.  
Algemeen (verplicht)  
Omgeving  
Sanitair  
Activiteiten  
Zwembad  
Kindvriendelijk  
Staanplaatsen  
Prijs/kwaliteit  

"Vandewiel Ria"

4
7.1
21:34

Een van de mooiste campings van Roemenie, super vriendelijke eigenaar die alles in het werk stelt om het naar je zin te maken, mooie omgeving om te wandelen en fietsen

Algemeen 10 10
Omgeving 8 8
Sanitair 10 10
Kindvriendelijk 9 9
Staanplaatsen 10 10
Prijs/kwaliteit 10 10

"Kees en Alie "

3
6.5
21:51

Wij hebben een week op deze camping gestaan. Een zeer goede uitvalbasis om de omgeving te bezoeken (Apuseni-gebergte). We hebben een stel mooie wandelingen gemaakt in de omgeving en grotten bezocht. Het eten bij het pension is zeker aan te raden. Zeer gastvrij en persoonlijk; niets is de eigenaren te veel om je verblijf tot een hoogtepunt te maken. Een aanrader voor een ieder die Roemenië gaat bezoeken. Wij komen zeker terug op deze camping.
Kees en Alie.

Algemeen 9 9
Omgeving 8 8
Sanitair 9 9
Kindvriendelijk 8 8
Staanplaatsen 9 9
Prijs/kwaliteit 9 9

"Elena"

4
7.4
21:47

Onlangs hebben we 4 dagen op deze camping gestaan.
Uitstekende voorzieningen, vriendelijke en behulpzame beheerder en, desgewenst, de mogelijkheid om te ontbijten of het avondeten te nuttigen. Dit is zeker aan te raden: het eten is verrukkelijk en alles wat men op tafel zet is lokaal geproduceerd.

Een uit hout, half open gebouw is voorzien van diepvries, koelkast, fornuis en lange houten tafels. Fijn om bij slecht of extreem warm weer er te vertoeven. Of met een groep vrienden te barbecueën en tot laat een wijntje te drinken zonder de rust van andere kampeerders te verstoren.

Het sanitair is brandschoon en alles werkt naar behoren.
De tentplaatsen zijn voorzien van elektriciteit en waterkranen en er zijn veel notenbomen die voor een aangename schaduw zorgen.

We hebben veel in Frankrijk, Duitsland en Italië gekampeerd en kunnen met overtuiging beweren dat TURUL veel Europese campings overtreft. Pet af.

Algemeen 10 10
Omgeving 9 9
Sanitair 10 10
Kindvriendelijk 10 10
Staanplaatsen 10 10
Prijs/kwaliteit 10 10

"Lody Sonneveld"

3
5.9
22:24

Landelijk gelegen kleine camping met 36 ruime plaatsen (ca. 100 m2) aan de voet van de westelijke Karpaten. De in 2012 geopende camping heeft moderne voorzieningen, een nieuw toiletgebouw en wifi. Momenteel (feb. 2013) wordt er gewerkt aan een gebouw met keuken en bbq plaats voor de gasten. Ook een zwembad staat in de planning.

De camping is in de eerste plaats ideaal gelegen om de schitterende natuur te onderzoeken. Ook de vele grotten, waarvan een aantal opengesteld zijn voor het publiek, zijn een bezoekje meer dan waard.

Interessante steden zoals Oradea en Cluj zijn niet al te ver van de camping gelegen. En op donderdagmorgen moet u zeker de boerenmarkt in Beius (12km) bezoeken. Een kijkje in het plaatselijke museum is dan ook aan te raden, als u meer over de geschiedenis van deze streek wil weten.

Het kuurroord Baile Felix (60 km) met zijn vele baden is zeker aan te raden voor mensen met gewrichtsproblemen, maar een duik in een van de thermale baden daar is ook voor ieder ander een genoegen.

Wilt u meer over de camping en de omgeving weten, stuur mij dan gerust een mailtje.

Algemeen 8 8
Omgeving 8 8
Sanitair 8 8
Kindvriendelijk 7 7
Staanplaatsen 8 8
Prijs/kwaliteit 8 8
Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"