0 favorieten
Afstand vanaf Utrecht: 153 km
 
Logo

Op Der Sauer

Periode

Van: Onbekend Tot: Onbekend

Contactgegevens

Op Der Sauer

Diekirch

Meningen

Beoordeel deze camping.

Algemeen 7 7
Omgeving 8 8
Sanitair 7 7
Activiteiten 3 3
Zwembad 3 3
Kindvriendelijk 3 3
Staanplaatsen 8 8
Prijs/kwaliteit 8 8
Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"

Geef uw mening over Op Der Sauer

Waardering Zeer slecht Uitmuntend n.v.t.  
Algemeen (verplicht)  
Omgeving  
Sanitair  
Activiteiten  
Zwembad  
Kindvriendelijk  
Staanplaatsen  
Prijs/kwaliteit  

"peter"

2
4.1
21:40

Wij hebben diverse jaren een vaste staanplaats gehad. Er werd van alles beloofd, wc zouden vernieuwd worden en aangepast.
Maar van dit alles is nooit iets gekomen, veel bla bla maar weinig daden.
Er zijn de laatste jaren zeker al 15 a 20 vaste klanten weg gegaan.
Maar dat is volgens de eigenaar helemaal niet erg, want aan die hollanders verdient hij toch niks.
En er staan op de camping diverse kranen verdeeld over diverse velden, maar er werken er maar weinig van, allemaal achterstallig onderhoud.
Al het geld word in het restaurant gebruikt, en de campeerders kunnen stikken, en het zelf uitzoeken.
Veiligheid kennen ze niet, poort gaat s'nachts ook meestal niet op slot, dan het plein naast de camping is ook niet alles met al dat tuig wat daar komt.
En als er een overstroming is dan is de eigenaar niet wakker te krijgen, en staat hij een paar uur later met tranen in zijn ogen.
Ik heb 3 maal aan de deur gestaan , gebeld op gsm en naar kantoor maar geen contact.
En dan zei hij nog dat hij door niemand gewaarschuwd was.
Andere campings in de buurt wisten het al een paar dagen van te voren, en zij niet, geloof het zelf. Dit is ook weer een bewijs dat ze geen camping kunnen runnen.
De camping ligt heel mooi, maar zeer gevaarlijk, als de rivier overstroomt dan word je langs achter ingesloten en ben je alles kwijt.
Ondanks dat je alles bij de overstroming kwijt bent geraakt, word er toch een heel seizoen gerekend, en word er geen geld terug gegeven. Als het echte zaken mensen waren hadden zij op zijn minst een halfseizoen terug betaald.
Er zijn diverse caravans verloren gegaan, en die mensen hebben niets meer.
Dus iedereen die ik er van tegen kan houden om naar deze camping te gaan zal ik niet laten.
En komt misschien nog wel op tv, bij red mijn vakantie.
Hierbij wil ik dus iedereen waarschuwen die daar wil of nog wil camperen.

Algemeen 4 4
Omgeving 9 9
Sanitair 2 2
Activiteiten 2 2
Zwembad 2 2
Kindvriendelijk 2 2
Staanplaatsen 8 8
Prijs/kwaliteit 4 4

"Germain Spiessens"

5
9.9
11:29

Wij kennen en komen al jaren naar de camping Op der Sauer,omdat deze mooi gelegen is met ruime plaatsen,en ge van daaruit mooie uitstappen kunt doen.

De huidige eigenaars van de camping Ellen en Bas hebben heel wat veranderd om hun gasten het zo aangenaam mogelijk te maken,toch zijn er altijd mensen die moeten zagen dit ontbreekt,dat is vuil enz. nochtans wordt er alle dagen gekuist.

Als het vuil is dan zal het wel door de campeerders zelf zijn,daar kunnen wij mee overspreken.

Kritiek geven is zeer gemakkelijk maar doet het zelf maar eens.
Het is een aangename camping ,met vriendelijke eigenaars die altijd voor hun gasten klaar staan,als de camping u niet bevalt blijf dan thuis,in ieder geval kijken wij er naar uit het vogend jaar om daar terug te verblijven.

Algemeen 10 10
Omgeving 9 9
Sanitair 10 10
Activiteiten 10 10
Zwembad 10 10
Kindvriendelijk 10 10
Staanplaatsen 10 10
Prijs/kwaliteit 10 10

"Peter V."

2
4.9
11:02

Wij zijn hier in 2012 driemaal een lang weekend geweest en ons is het prima bevallen. Mooie grasvelden met helaas maar weinig schaduw. Sanitair is redelijk tot goed. Er wordt in elk geval aan gewerkt om het steeds te verbeteren. Zou men het oudere sanitairgebouw vervangen dan is het gewoon een topcamping. Het grand-café is van binnen heel leuk en sfeervol, je kunt er darten, schaken en biljarten. Er is ook een tv aanwezig zodat een belangrijke voetbalwedstrijd niet gemist hoeft te worden. Het café/restaurant heeft een leuk terras waar je heerlijk kunt zitten op een warme zomeravond. De menukaart is beperkt, wij hebben diverse gerechten geprobeerd en alles was prima in orde. Speeltuintje zag er goed onderhouden uit. Zwembad is inderdaad klein en eigenlijk in deze vorm bedoeld voor kinderen tot een jaar of 10. De eigenaren Bas en Ellen waren vriendelijk, af en toe een kort praatje maar niet opdringerig. Ik zag dat Bas een aantal keren mensen op een duidelijke directe manier mensen terecht wees, maar niet onvriendelijk. Iemand liep bijvoorbeeld met zijn hondje door de speeltuin en Bas maakte hem duidelijk dat dat niet de bedoeling was en er juist voor honden een hele grote weide beschikbaar was om uit te laten. Ik vind dat een campingeigenaar best zijn verantwoordelijkheid mag nemen en mensen op een fatsoenlijke manier aanspreekt. Al met al vind ik de camping geschikt voor mensen die gewoon ouderwets op een rustige camping willen verblijven en in de avonduren iets willen eten en drinken eventueel gecombineerd met een spelletje biljart of dart. Ik kan mij overigens voorstellen dat Bas en Ellen niet gemakkelijk zijn op het moment dat er kritiek komt, maar heb het zelf niet ondervonden.

Algemeen 8 8
Omgeving 8 8
Sanitair 7 7
Staanplaatsen 8 8
Prijs/kwaliteit 8 8

"marlies sikkema"

3
5.6
18:01

zowel in 2010 als 2011 en 2012 geweest in het voorseizoen met kampeerbus. proper sanitair ,vriendelijke ontvangst ,12 euro via de ACSI. goede wandelingen vanuit camping te maken . schitterende omgeving om te fietsen. uitstekende plek om vakantie te vieren maar ook om een paar dagen blijven op weg naar..........

Algemeen 8 8
Omgeving 9 9
Sanitair 9 9
Staanplaatsen 9 9
Prijs/kwaliteit 10 10
Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"