0 favorieten
Afstand vanaf Utrecht: 168 km
 
Logo

Bel Air Burgkapp

Periode

Van: Onbekend Tot: Onbekend

Contactgegevens

Bel Air Burgkapp

Consdorf

Meningen

Beoordeel deze camping.

Algemeen 8 8
Omgeving 9 9
Sanitair 8 8
Activiteiten 6 6
Zwembad 6 6
Kindvriendelijk 7 7
Staanplaatsen 7 7
Prijs/kwaliteit 9 9
Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"

Geef uw mening over Bel Air Burgkapp

Waardering Zeer slecht Uitmuntend n.v.t.  
Algemeen (verplicht)  
Omgeving  
Sanitair  
Activiteiten  
Zwembad  
Kindvriendelijk  
Staanplaatsen  
Prijs/kwaliteit  

"Eric Du Tré"

4
7.5
22:18

fantastische tijden beleefd op deze camping. Fijne uitbaters, de familie Ernsdorff. Jarenlang heel gelukkig geweest in de prachtige natuur rondom Consdorf. Doodjammer dat ze al jaren is gesloten, toen de eigenaars op rust gingen. La Pinède, 200 meter verder in doodlopende straat, is gemeentecamping en even mooi gelegen in fantastische wandelomgeving van "la petite Suisse", Müllerthal, Berdorf en Echternach.

Algemeen 8 8
Omgeving 10 10
Sanitair 7 7
Activiteiten 5 5
Zwembad 5 5
Kindvriendelijk 7 7
Staanplaatsen 8 8
Prijs/kwaliteit 10 10

"S. Jeng"

4
8
14:53

Wij zijn net terug van deze camping en hebben er 2 weken met onze caravan gestaan. Wij stonden vlak bij het zwembad en het nieuwe sanitairgebouw. Naar onze mening een prima camping voor niet al te veel geld (450 euro voor 2 weken). Het sanitairgebouw wordt om de 2 uur schoongemaakt en ziet er prima uit. Het enige minpunt wat dat betreft is dat het warmwater voor de afwas e.d. nogal lauw is. De Nederlandse gastvrouw is hulpvaardig doch hebben wij wel als ietwat zakelijk/afstandelijk ervaren.

De camping, de zwemfaciliteiten en het naastgelegen recreatiepark zien er schoon en mooi verzorgt uit. Jammer dat op de site van de camping ten onrechte de indruk wordt gewekt alsof het hier een echt waterpark betreft zoals Drievliet o.i.d., doch dat klopt niet met de situatie die wij hier aantroffen. Er zijn 2 waterglijbanen en een groot meer waar je gebruik kunt maken van de waterfietsen. Daarbij staan op een heuvelachtig terrein nog enkele speeltoestellen (de meeste al weer wat gedateerd). Overigens wordt het park goed bijgehouden en staan er op het park en op de camping prachtige hortensiastruiken.

Kijkend naar de bezienswaardige plaatsen in Bretagne ligt Landudec niet zo centraal. Je moet behoorlijke afstanden afleggen om iets te kunnen bezichtigen. De afstand tot het fantastische strand (breed en weinig badgasten) was toch nog zo'n 11 kilometer. Achteraf gezien hadden wij beter in de omgeving van Brest en het nabijgelegen natuurgebied kunnen zitten. De reisafstand voor ons was zo''n 1030 kilometer. Bretagne lijkt dichtbij doch het is in werkelijkheid een flinke reis. Het volgend jaar toch maar weer naar Zuid-Frankrijk (in elk geval stabieler en warmer weer dan in Bretagne). In de periode dat wij hier zaten hadden we bijna dagelijks te maken met veranderlijk weer ('s morgens regen/grijs en veel wind en 's middags zon en v.v.).

Aanraders zijn de gezellige stad Quimper (op ca. 17 km) en de uitzichtpunten Pointe de Miller en de Braz. Geweldig mooi zijn de enorme kliffen en nabijgelegen heidevelden met paarse en gele kleuren in dit jaargetijde.

Algemeen 8 8
Omgeving 8 8
Sanitair 9 9
Activiteiten 8 8
Zwembad 8 8
Kindvriendelijk 8 8
Staanplaatsen 7 7
Prijs/kwaliteit 8 8
Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"