0 favorieten
Afstand vanaf Utrecht: 63 km
 
Logo

Zilverstrand

Periode

Van: Onbekend Tot: Onbekend

Contactgegevens

Zilverstrand

Mol

Meningen

Beoordeel deze camping.

Algemeen 3 3
Omgeving 4 4
Sanitair 2 2
Activiteiten 1 1
Zwembad 2 2
Kindvriendelijk 2 2
Staanplaatsen 3 3
Prijs/kwaliteit 2 2
Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"

Geef uw mening over Zilverstrand

Waardering Zeer slecht Uitmuntend n.v.t.  
Algemeen (verplicht)  
Omgeving  
Sanitair  
Activiteiten  
Zwembad  
Kindvriendelijk  
Staanplaatsen  
Prijs/kwaliteit  

"VAN AMMEL "

1
1.5
12:09

Beste , wij zijn op jullie camping geweest 16 & 17 April 2016 Bungalow 203 Van Ammel we moesten op en feest zijn elders in de buurt dit ter zijde nu ik kan u zeggen we geen van de twee nachten daar geslapen reden zo slecht BED matras / BADKAMER enz. gordijnen LOS vuil en goor vies om van te rillen als u mij dit gratis zou aanbieden nee dank u ,

waarom u zoiets verhuurd begrijp ik niet ik zelf ben iemand die zaken doet dus lag mijn lat hoger maar daar betaal ik ook voor de prijs die jullie vragen is er over hoop dat jullie hier iets aan zullen doen anders zie ik het niet goed komen met de camping Succes

MVG

VAN AMMEL
0478 515 455

Algemeen 3 3
Omgeving 7 7
Sanitair 1 1
Prijs/kwaliteit 1 1

"xrumer???"

0
0
20:01

??????????????,???650??,??paypal(??7?????)????????????,????????,????????,?????????,???50?????,?????????,??????
xrumer??? http://xrumer.thefanbase.net/

Algemeen 0 0

"Abercrombie Pas Cher"

0
0
19:05

Great employment within this posting! I like how you offered your information in addition to the method a person caused it to be crucial and apparent to know. Thank you so much a whole lot.
Abercrombie Pas Cher http://djula.fr/wp-content/abercrombie-fitch/

Algemeen 0 0

"sac longchamp pliage"

0
0
18:52

Original Pandora bracelets lover, but since mentioned, it can widely outpaced through other solutions with regard to information. At this time signed in to be able to MOG that is certainly rather wonderful, however a work in progress in a few locations. For example , you continue to still cannot ban/dislike artisan, photos as well as paths within radio stations function (You may neglect for your heart's content, but who would like to do that all day long? )
sac longchamp pliage http://www.bbdocorporate.fr/sac-longchamp-pas-cher/

Algemeen 0 0

"escarpin louboutin pas cher"

0
0
07:50

Wendy along with Trent, we could definitely not referring to Heavens as a possible INTERNET, we have been simply speaking about Sky's program that they give for you to customers which may have any internet connection network known as Skies Simply by Broadband' which is maltreating the bandwidth. There exists absolutely nothing drastically wrong with Skies as being an INTERNET as long as i am just aware.
escarpin louboutin pas cher http://www.lespoz.fr/louboutin-pas-cher/

Algemeen 0 0

"christian louboutin pas cher"

0
0
11:34

Frank The way I actually browse the post they have a 12 megabit connection. NTL maybe?
christian louboutin pas cher http://www.transnational-perspectives.org/transnational/pascher-louboutin/

Algemeen 0 0

"mat"

5
10
17:43

heel leuk

Algemeen 10 10
Omgeving 10 10
Sanitair 10 10
Activiteiten 10 10
Zwembad 10 10
Kindvriendelijk 10 10
Staanplaatsen 10 10
Prijs/kwaliteit 10 10

"van Erven"

3
5.4
20:47

Lang wachten op terras. Magnetron maaltijden, dus niet vers. Veel te kleine mini markt. Wc's worden wel schoongemaakt, maar net zo snel weer goor achter gelaten. Weinig plekken om je afval kwijt te raken. Klein zwembad met teveel chloor. Helaas, deze camping niet meer.

Algemeen 6 6
Omgeving 7 7
Sanitair 6 6
Activiteiten 3 3
Zwembad 3 3
Kindvriendelijk 5 5
Staanplaatsen 7 7
Prijs/kwaliteit 6 6

"Monique"

2
4.4
09:02

We hebben een weekje een 8 persoonscaravan geboekt. De deur van de caravan klemde zo erg dat we deze op de laatste avond gewoon niet meer dicht/op slot kregen. Het toilet zat in dezelfde ruimte als de douche terwijl er vermeld staat dat deze apart zit. Het zwembad is ontzettend klein. We hebben niet kunnen zwemmen omdat je telkens tegen andere aan botste. Het meer met strand is wel erg leuk/goed. Jammer dat er geen info in de caravan lag met openingstijden van restaurant/snackbar en zwembad. Navraag gedaan bij de receptie maar deze wisten het ook niet precies. Het eten in het restaurant is wel goed, alleen jammer dat de kinderactiviteiten erg luid zijn zodat je elkaar niet kunt verstaan onder het eten. Ook is de inkoop volgens mij niet helemaal goed. Het softijs is 2 dagen op geweest, kipnuggets op en geen mayonaise bij de friet want die was ook op. De camping is wel erg kindvriendelijk (kleinere kinderen) leuke speeltuintjes en een leuk speelparadijsje binnen. Er is geen winkeltje op de camping maar er staat wel een kraam waar je verse broodjes, gebakjes en zelfs beleg voor op je brood kon halen. Oh ja, er staat dat je vanaf 15.00 uur in je caravan kan maar doe maar rustig aan. Wij kwamen om 15.30 uur aan en toen moest onze caravan nog gepoetst worden!

Algemeen 6 6
Omgeving 7 7
Sanitair 6 6
Zwembad 3 3
Staanplaatsen 7 7
Prijs/kwaliteit 6 6

"Dirk"

1
1.3
11:54

Boekingsysteem is een ramp !!
Om 17u30 aangekomen, plaats was dubbelgeboekt om 22u30 terug naar huis zonder vakantie. Wachten en wachten met vier kinderen is geen pretje.
Bij deze groep nooit meer.

Algemeen 1 1
Omgeving 7 7
Kindvriendelijk 2 2

"m hoekstra"

3
6.1
23:06

mooie caravan hadden wij, alleen lag er overal zand op de vloer, het zwembad was echt mini, dat kan echt niet zon klein zwembad, is vies weer buiten dus met een heel park in zon klein zwembadje kan echt niet, weinig omkleedhokjes en daar lag overal zand.
animatie hadden we gister avond van 21 uur tot 21.30 (half uur dus was echt niks) bij navraag zei ze volgende week begint t pas eigenlijk echt?? ik zit nu in de zomervakantie toch ook daar?
we hebben ander half uur bij de incheck gestaan met een baby en 2 honden en als antwoord ga maar een gratis kop kofie drinken en wacht maar tot je pieper af gaat, maar je komt de plaza niet in met 2 honden, dus maar ander half uur buiten wachten.
we hebben het van vrijdag middag tot zaterdag middag uit gehouden we zijn dus in plaats van 3 dagen maar 1 dag geweest , toen hadden we t wel gezien, dus nooit meer!

Algemeen 6 6
Omgeving 9 9
Sanitair 5 5
Activiteiten 4 4
Zwembad 4 4
Kindvriendelijk 6 6
Staanplaatsen 9 9
Prijs/kwaliteit 6 6

"L.Philippe"

3
5.9
21:30

De douches van de centrale sanitaire blok waren ijskoud.Dit was meermaals gemeld aan de receptie,maar de directie vertikte het om hier iets aan te doen.Een hele week koud moeten douchen dus,met 1 keer verstopte rioleringen.De slagboom was ook meermaals defekt,een hoop gezever dus om binnen en buiten te geraken.

Algemeen 5 5
Omgeving 8 8
Sanitair 4 4
Activiteiten 5 5
Zwembad 7 7
Kindvriendelijk 5 5
Staanplaatsen 7 7
Prijs/kwaliteit 6 6

"bart vermant"

1
2.4
19:10

Net weekendje geweest, ik zou het woord comport willen laten verwijderen, met 8 personen aan tafeltje waar amper 3 bordjes op kunnen? Een minizwembad waar aan de ingang volzet staat, uitpuilende vuilniszakken aan het strand, dag EN NACHT rijden er auto's voorbij je caravan. Heb wel eens een security man zien fietsen in het donker maar iemand aanspreken hoort niet tot de mogelijkheden denk ik, lakens afhalen in openlucht.......1u aanschuiven bij het inchecken. 's morgens een panne met de gas.....ZEER ontevreden, ik denk dat er organisatorisch veel werk aan de winkel is. Zelfs mensen die vaste plaatsen hebben die je aanpreken en zeggen dat het daar elke dag wel wat is? Niet echt een aanrader!

Algemeen 4 4
Omgeving 5 5
Sanitair 3 3
Activiteiten 2 2
Zwembad 1 1
Kindvriendelijk 3 3
Staanplaatsen 1 1
Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"